EDITO
Historiek
Diensten
Filosofie
Team
Strategie
Resultaten
Klantenzone

Vermogensbeheer en beleggingsadvies

SERCAM biedt zijn klanten, zowel particulieren als vennootschappen, een dienstverlening op maat aan. Een gemiddelde portefeuille in beheer bij SERCAM
is 500.000 €, niettegenstaande kan U bij ons reeds terecht vanaf 125.000 €.

In functie van het profiel van onze klanten, bepalen wij samen met hen welke dienstverlening het meest toepasselijk is.

  • Het adviesbeheer richt zich tot personen die inspraak willen hebben in het beheer van hun portefeuille. In dat geval is de rol van uw adviseur U bepaalde aan- en verkopen voor te stellen wanneer er zich opportuniteiten voordoen en U te begeleiden in uw investeringsbeslissingen. U beheert in dit geval uw portefeuille zelf, al dan niet in samenspraak met uw adviseur die met uw akkoord de transacties zal afhandelen.

  • Het discretionair beheer richt zich tot personen die niet actief willen deelnemen aan het beheer van hun portefeuille en dit volledig in handen van hun beheerder wensen over te laten. In dit geval zal deze laatste samen met U een profiel schetsen voor een persoonlijk beheer van uw vermogen, volledig aangepast aan uw noden en verwachtingen. Sommigen zullen hier kiezen voor het "goede huisvader" profiel terwijl anderen een meer dynamisch profiel voor ogen hebben, nog anderen zullen opteren voor een bepaald type investeringen zoals groene energie bvb. In funktie van uw aanwijzingen zal uw beheerder er voor zorgen dat uw vermogen rendeert.

In deze twee gevallen gaan wij over tot het openen van een effectenrekening bij een financiële instelling van eerste rang.

Behoudens deze twee types van dienstverlening maakt SERCAM er een punt van om U een complete service te kunnen verlenen bvb. inzake successieplanning, door beroep te doen op uitstekende juristen en fiscalisten.

NL
N.V SERCAM - Louis Schmidtlaan 87 bus 3 - 1040 Brussel. Tel 02/511.96.80 info@sercam.be